Giant Dailytour E+2 2022 Giant Dailytour E+2 2022

Giant Dailytour E+2 2022

Bij ons komen nu al enkele modellen Giant Dailytour E+2 binnen ( 2022 )
Of je nu kiest voor ketting of beltdrive , dames of heren....
afbeelding links   € 3.199,00 / afbeelding rechts € 3.399,00
Zien we je binnenkort ?

Giant Entour E+ 2022

Giant Entour E+ 2022

Fiets door de stad met comfort, gemak en stijl. Naar je werk, de boodschappen halen of gewoon erop uit en een mooie tocht maken. Langdurige ondersteuning en Smart Assist-technologie maken de nieuwe Entour E+ onweerstaanbaar. vanaf € 2.199,00

Giant Anytour E+ 2022

Giant Anytour E+ 2022

De AnyTour E+ geeft een comfortabel, sportief en ontspannen rijgevoel dankzij een 70 Nm SyncDrive Sport motor die tot maximaal 350% instelbare ondersteuning levert. Je kunt die ondersteuning aanpassen op de rijeigenschappen die jouw voorkeur hebben. Hij is ontworpen voor ruwer terrein en heeft een 60 mm geveerde voorvork met een hydraulische lockout. In de onderbuis zit een naadloos en fraai geïntegreerd EnergyPak 625 accupakket dat langdurig vermogen levert. De RideControl EVO zit fraai bevestigd aan het stuur en met de gebruiksvriendelijke knoppen kun je onder andere diverse navigatiefuncties bedienen.

Giant Triple-X E+ 2022

Giant Triple-X E+ 2022

De Triple X E+ is uitgerust met Giants vernieuwde SyncDrive Move voorwielmotor. De Smart Assist-functie van deze motor bepaalt automatisch hoe sterk de ondersteuning moet zijn. Tassen gaan eenvoudig mee op de stevige achterdrager van aluminium. De standaard met dubbele poot houdt de geparkeerde fiets rechtop, ook als hij bepakt is. Op het zadel heb je een comfortabele rechtop-zit. De bredere banden maken het rijden over oneffen wegen aangenamer.

Giant Ease E+ 2022

Giant Ease E+ 2022

Modeljaar 2022 Giant Ease, de Giant met voorwielaandrijving. Voorzien van een nexus 8 versnellingsnaaf, hydraulische schijfremmen, canbus systeem in een mooie donker antraciete glanslak.

RIH X-Omega 2022 RIH X-Omega 2022

RIH X-Omega 2022

RIH X-Omega 2022,mat zilverblauw. Upgrade naar:Hydraulische Shimano schijfremmen zijn flatmount gemonteerd (compacte en stabiele montage remklauw) Slanke nieuwe voorvork (de vorkpoot uit één stuk vormgegeven). Nieuwe styling transfers en nieuwe, moderne kettingkast. 

Z-Omega 3 2022

Z-Omega 3 2022

De Z-Omega is een hoogwaardige elektrische fiets. Deze E-bike is geheel in eigen huis ontwikkeld en voorzien van de nieuwste derde generatie techniek. De Z-Omega heeft een bijzonder prettig rijgedrag door de comfortabele vloeiende ondersteuning. De lichte geluidsarme motor in het voorwiel beschikt over voldoende power voor de momenten waarop dit nodig is. Zo is het ook mogelijk om het speciale heuvelprogramma te activeren waarmee u met gemak door heuvelachtig terrein rijdt. Door de vrijloop in de motor is er geen wrijving wanneer u de ondersteuning uitschakelt. Daarom is deze E-bike ook prima als gewone fiets te gebruiken.