Giant Anthem 2020 Giant Anthem 2020

Giant Anthem 2020

Het gaat hard met de verkoop van de MTB. We gaan er wat vaker op uit !
Van deze fraaie Giant Anthem hebben we er nog enkele kunnen bemachtigen...
Lijkt het je wat ?? Kom langs en pak je voordeel !

Giant Attend 2021 Giant Attend 2021

Giant Attend 2021

De weg op met een sportieve fiets die allesbehalve de hoofdprijs kost? De Attend CS is de perfecte fiets! Dit model met naafversnelling heeft een lichtgewicht aluminium frame (Aluxx) dat modern is gevormd. Prijs vanaf € 599,00

LIV LaVie

LIV LaVie

Ga van de gebaande paden met de nieuwe AllTour en LaVie premium trekking fietsen. Het lichtgewicht aluminium frame en hoogwaardige afmontage maken de AllTour en Lavie de perfecte metgezel voor ieder fietsavontuur.

RIH Prisma 2020

RIH Prisma 2020

Hier is hij dan... de nieuwe RIH Prisma !

Met een luxe monoshock voorvork = moderne uitstraling
Premium 8 versnellingsnaaf = naaldlagers => hoger rendement
Automatische kettingspanner = juiste spanning
Leren handvatten = comfortabel fietsen
Naafdynamo voor vóór en achterlicht = duurzaam
Hydraulische magura remmen enz.enz.
€ 1.299,00

RIH Z-Omega

RIH Z-Omega

De Z-Omega is een hoogwaardige elektrische fiets. Deze E-bike is geheel in eigen huis ontwikkeld en voorzien van de nieuwste derde generatie techniek.

De Z-Omega heeft een bijzonder prettig rijgedrag door de comfortabele vloeiende ondersteuning. De lichte geluidsarme motor in het voorwiel beschikt over voldoende power voor de momenten waarop dit nodig is. Zo is het ook mogelijk om het speciale heuvelprogramma te activeren waarmee u met gemak door heuvelachtig terrein rijdt. Door de vrijloop in de motor is er geen wrijving wanneer u de ondersteuning uitschakelt. Daarom is deze E-bike ook prima als gewone fiets te gebruiken.

Giant Triple X 2020

Giant Triple X 2020

BRENG EEN BEETJE AVONTUUR IN JE DAGELIJKSE ROUTINE

Door zijn comfortabele zitpositie, zijn soepele versnellingssysteem en relaxte stijl, maakt de Triple X fietsen tot een plezierige bezigheid. Het zachte zadel voelt net zo goed aan als het eruit ziet en de brede banden vlakken alle oneffenheden uit het wegdek. Met stevige aluminium achter- en voordrager kun je met deze fiets echt alles vervoeren zonder dat de fiets zelf enorm veel zwaarder wordt.