Beste uit de test 2018

Beste uit de test 2018

De Prime E+ 1 is de best scorende fiets in de test van de Consumentenbond. De e-bike met middenmotor behaalt een 8,4 als eindrapportcijfer en troeft daarmee de 37 andere elektrische fietsen af. Vooral als het gaat om de actieradius (score: 10) en kwaliteit van ondersteuning (score: 9,5) gooit de Prime E+ 1 hoge ogen. Het is het derde jaar op rij dat Giant met een elektrische fiets uit haar collectie een belangrijke prijs in de tweewielerbranche wegsleept.

Giant Talon 29er

Giant Talon 29er

Wij feliciteren Antoon Alberts ( Amtal training & coaching) met zijn nieuwe fietsen !
Hartelijk dank voor de aankoop en de prachtige foto

RIH X-Omega 3

RIH X-Omega 3

De X-Omega is ons nieuwste model elektrische fiets. Deze E-bike is geheel in eigen huis ontwikkeld en voorzien van een krachtige middenmotor (70Nm), die fraai is geïntegreerd in het frame. De X-Omega heeft een bijzonder prettig rijgedrag door de comfortabele, vloeiende ondersteuning. Deze E-bike combineert alle voordelen van onze andere elektrische modellen met een extra krachtige motor die wanneer het nodig is, zoals in heuvelachtig gebied, extra power kan leveren.

Damhuistweewielers op facebook

Like ons op facebook en blijf op de hoogte van alles wat wij met jullie willen delen !

 

 

 

Giant Entour E+ Actie

Giant Entour E+ Actie

U leest het goed !
Giant viert een jubileum ! 30 jaar in Nederland.

€ 400,00 korting het hele jaar op de Giant Entour E+

De fiets zoals hiernaast afgebeeld i.p.v. € 2.399,00 nu voor € 1.999,00

Fiets word met 300wt accu geleverd. De mogelijkheid bestaat om dit uit te breiden naar 400wt/500 wt

Gecertificeerd inrem station

Gecertificeerd inrem station

Vanaf December 2015 zijn wij in het bezit van een inrem station! Het is een geniaal apparaat. Als u uw remblokkken laat vervangen voor uw schijfrem dan remmen wij het voor u in! Goed inremmen verlengt de levensduur van je remblokken en kan piepen voorkomen.